San Diego

Om swea sandiego
SWEA SAN Diego startade 1981 efter Los Angeles och Orange county. 15 svenskor i San Diego samlades och beslöt att bilda en ny SWEA-avdelning  och SWEA San Diegos första styrelse formades i maj 1981. Det första mötet för medlemmar hölls sedan i House of Sweden i Balboa Park och Kerstin Waschewsky var SWEA San Diegos första betalande medlem.

Under året träffas vi vid flera olika tillfällen; allt från bokklubbar och after work till föreläsningar. Varje år organiserar vi även en vårmiddag och en kräftskiva. SWEA San Diego har i över 30 år deltagit i December Nights, San Diegos största julmarknad som äger rum i Balboa Park i början på december varje år.

 

 

Swea – ett unikt nätverk

SWEA San Diego delar varje år ut stipendier till studenter från SDSU och UCSD som väljer att studera vid ett svenskt universitet och donerar även en stor del från våra fundraisers till välgörande ändamål i San Diego-området. Ett medlemskap i SWEA ger en stark samhörighet med andra kvinnor med samma erfarenheter i ett unikt internationellt kvinnligt nätverk!

Välkommen till SWEA San Diego!