Network Menu

Medlemsinformation

Världsvid vänskap • Global kompetens • Lokalt stöd11767056-san-diego-written-in-sand-at-beach-with-sea-star

Är du en svensktalande kvinna som bor i San Diego?
Kom och var med i SWEA San Diego!

Vi är en avdelning under SWEA International, och har ca. 100 medlemmar som är utspridda över hela San Diego County.

Under hela året (mer sparsamt under sommarmånaderna) anordnas möten för alla
medlemmar. Vi försöker träffas minst en gång i månaden på after work, en föreläsning, vandring, för att förbereda vår julmarknad eller annat. Ibland förekommer det att vi gör en utflykt till någon sevärdhet i San Diego, en utställning eller naturområde. Höjdpunkterna under året är årsmötet i februari, vårmiddagen i maj, kräftskivan i september och julmarknaden med det populära luciatåget i december. Missa inte att delta på dessa roliga tillfällen!

Vi delar med oss till varandra av våra kunskaper genom föreläsningar och olika aktiviteter. Som medlem i SWEA San Diego får du varje år en adressbok med kontaktuppgifter till alla medlemmar.

När du går med i SWEA lokalt blir du samtidigt medlem i ett internationellt nätverk med möjlighet att knyta kontakter med svensktalande kvinnor i hela världen. SWEA arrangerar både regionala möten och världsmöten, dit alla medlemmar är välkomna. Som medlem i SWEA San Diego får du dessutom genom SWEA International ett nyhetsbrev, SWEA-Nytt, som skickas ut via e-post ca 1 gång per månad samt SWEA Forum, en världsvid tidning, som skickas ut 2 gånger per år.

Årsavgiften i SWEA San Diego för år 2020 är $55, och är du under 25 år betalar du $35.

Nya medlemmar betalar $35 första året. Helt ny medlem är de som aldrig har varit med i SWEA någon gång, någonstans i världen.

Betalningen i form av check skickas till kassören. För adressen kontakta oss på sweasdboard(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Madeleine Kershaw, medlemsansvarig, via e-post om du är intresserad av att bli medlem eller om du har frågor: sweasandiegomedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

För att ansöka om medlemskap eller förnya ditt befintliga medlemskap ber vi dig fylla den elektroniska blanketten, samt skicka en check till:

Vi önskar dig välkommen till SWEA San Diego!