Network Menu

Val av årets lucior

Hej alla Sweor!

Inför SWEA San Diegos sedvanliga julmarknad i Balboa Park den 7-8 december söker vi luciakandidater för Lucia 2018. Precis som de tre senaste åren kommer vi att ha två lucior. Båda kröns, en på fredagen och en på lördagen.

Anledningen till att ha två lucior och två kröningar är att göra varje dag speciell och fler besökare får tillfälle att se lucian med levande ljus. Tänk på att detta är ett unikt tillfälle för SWEA San Diego att vara med i December Nights, detta otroliga evenemang som drar upp emot 350 000 besökare. Flertalet SWEA-avdelningar runt om i världen håller sina julmarknader helt i egen regi och i betydligt mindre skara. De har då inte möjligheten att sprida den svenska kulturen och den svenska traditionen till denna enorma publik. Vi är speciella och ska vara stolta över denna möjlighet!

 

Flickor som uppfyller de regler som fastställts av SWEA San Diegos styrelse är välkomna att skicka en intresseanmälan till Gunnel Schoenherr senast den 31 oktober, gschoenherr1(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

· Minst 15 år
· Deltagit som tärna i tidigare luciatåg i SWEA San Diegos regi
· Delta fysiskt i repetitionerna
· Delta i House of Swedens luciatåg på deras jullunch

Valet av luciorna kommer att ske genom lottdragning på SWEA San Diegos styrelsemöte i november.

Med vänliga hälsningar

Marianne Svedlund
/för SWEA San Diegos styrelse