Network Menu

SWEA San Diegos årliga julmarknad

2589_DecemberLights

Klicka på fotot för att se och skriva ut vår flyer.

I snart 30 år har SWEA San Diego deltagit med sin egen julmarknad som en del av San Diegos December Nights i Balboa Park. Vår julmarknad är unik i sitt slag, eftersom den är tillgänglig för alla San Diego-bor gratis och därför sprider kännedom om svensk kultur på ett brett och fint sätt.

All vinst från julmarknaden går oavkortat till vår stipendiefond, som varje år bidrar till att studenter från UCSD och SDSU får lite extra finansiell hjälp att genomföra utbytesstudier vid ett universitet i Sverige.

Alla inkomster från vår tombola går varje år oavkortat till en organisation i San Diego-området som arbetar med kvinnor och barn. Beslut om vilken organisation som donationen går till tas i februari på vårt årsmöte.

Nu är det dags igen att börja med allt förarbete och planering för att kunna få ihop allt i tid; Lucia-tåg, försäljare med egna bord, köttbullar, glögg, bakbord, musikunderhållning, folkdräktsuppvisning etc. Klicka här för vår flyer.

Eftersom marknaden pågår i 2 dagar, 5-6 december kl. 17-23, behöver vi all hjälp vi kan få – så lite eller så mycket som du kan. Här nedan följer mer information om de olika förberedelserna och uppgifter vi behöver frivillig hjälp till; klicka på länkarna för att läsa mer, se vem du kan kontakta, eller anmäla dig. Alla är välkomna – SWEor, familjemedlemmar, vänner…

Tack alla för att ni iår igen gör det möjligt för oss att delta på December Night!

Donationer till tombolan

Delta i Lucia-tåget

Val av årets Lucia

Donationer till bakbordet

Hjälpa till att sätta upp på fredagen, bemanna försäljningsbord, plocka ner på lördagskvällen etc, klicka här för att skriva upp dig på SignUp Genius.